Влезте във форма с тези лесни, но ефективни упражнения със собствена тежест,

...
Влезте във форма с тези лесни, но ефективни упражнения със собствена тежест,
Коментари Харесай

5 лесни упражнения със собствена тежест, които изгарят мазнини бързо

Влезте във форма с тези лесни, но ефективни упражнения със лична тежест, които съм комбинирал в бърза кръгова подготовка. За да я извършите, няма да са ви нужни фитнес уреди или специфична екипировка, а единствено вашето лично тяло.

Упражненията са ефикасни за изгаряне на мазнини и поддържане на добра спортна форма. Голям плюс е и фактът, че могат да се направат безусловно на всички места, без да ви лишават доста време.

Упражненията в тренировката се извършват под формата на кръгова подготовка. Това значи, че почивката идва, откакто приключите и с петте.

Всяко упражнение ще бъде изпълнено за 20 секунди, а целият кръг може да се повтори сред 2 и 5 пъти. Имате опция да регулирате както секундите за осъществяване на упражненията, по този начин и какъв брой пъти ще ги повторите съгласно вашето фитнес равнище.

Най-важното изискване, с цел да се реализира изгаряне на мазнини и намаляване с тренировката, е да не се почива сред упражненията.

На начинаещи предлагам да започват единствено с 1 кръг от всички извършения, по 20 секунди всяко, като се поддържа постепенно или приблизително движение. Няма потребност да се бърза, с цел да се направи добра подготовка.

Изпробвайте упражненията, а по-късно наложително споделите в мненията по какъв начин сте се справили.

Автор: Станимир Михов

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР